Maka berlumba-lumbalah kamu dalam membuat kebaikan(Al-Baqarah:148)

Amiru Ca'aziq

Promosikan MP3 Angry birds

Assalamualaikum.....
 Hari ni rasa nak buat jual beli lak kat korang......
 Korang nak beli tak MP3.....

Saya mahu menjual MP3 yang ada 2 jenis:

1)MP3 Angry Birds
2)MP3 biasa

Kalau korang tak percaya tengok gambar di bawah.......



Hah, korang tengok ni.......yang sebelah kiri ngan tengah-tengah tu, itulah angry birds MP3.......
MP3 angry birds tu murah jew....kalau korang nak beli tepon saya ni number telefon saya 0142383527.

Harga MP3:-

*Angry birds RM35 siap tali......

*MP3 biasa RM30

Korang tengok ada talikan kat angry birds tu, yang warna biru tu...... ada berbagai jenis tali nanti saya tunjuk.....
Kalau korang nak beli, tefon atau mesej saya..... atau hubungi saya di sini.
Post a Comment
 
full design : jiakreatifelt