Maka berlumba-lumbalah kamu dalam membuat kebaikan(Al-Baqarah:148)

Amiru Ca'aziq

About Me

                                                                     


Nama: Muhd Haziq bin Hang Tuah
Tarikh Lahir: 03 Mac 1998 bersamaan 05 Zulkaedah 1418
Nama Panggilan: Angah/Ajid/Zoie/Haziq
Cita-cita: Menjadi ahli perniagaan yang berjaya
Harapan: Ingin membantu orang yang memerlukan bantuan

Biodata Mohd Haziq

Nama saya Muhd Haziq bin Hang Tuah tinggal di Bukit Baru Melaka. Nama Panggilan Angah Zoie yg menggelarkan saya dengan panggilan macam tu ialah DJ Lebah Hijau iaitu rakan seperjuangan saya semasa menjadi DJ di Radio Moazmar FM di Kota Bharu Kelantan. Saya lahir pada tahun 1998, makanan kegemaran saya Nasi Pataya juga minuman kegemaran saya Air Anggur atau Epal. Juga pencuci mulut kegemaran saya ialah kismis atau kurma basah dan makanan ringan kegemaran saya ialah Oreo dan makanan yang sama jenis seperti Cream-O, Captain Chip dan berbagai lagi.
Cita-cita nak jadi seorang ahli perniagaan yang berjaya sesuai dengan apa yang nabi ajarkan kepada umatnya. Tapi cita-cita tertinggi saya ialah untuk melihat orang lain bahagia dan membantu orang yang memerlukan bantuan.
Klik sini untuk kenal GFS
Kata-kata terakhir/Doa Kami

Dengan izin Allah berakhir la tentang diri saya untuk kali ini, Maha Suci
mu Ya Allah yang telah menjadikan ku sebagai orang selalu memperingati.
Ya Allah ampunkanlah dosa kami juga ibubapa kami, lindungilah
kami dari azab api neraka Ya Allah. Allahu Rabbi jadikanlah kawan-kawan yang telah kami kenali sebagai sahabat dunia wal akhirat, juga berikanlah perlindungan ke atas diri kami serta para sahabat kami serta ahli keluarga kandung kami dari bala bencana dan bahaya. Lindungilah kami dari bisikan jin dan syaitan, jauhkanlah kami dari fitnah Al-Masih
Ad-Dajjal dan juga lindungilah kami daripada kezaliman-kezaliman pemimpin yang tidak adil dalam melaksanakan tugas. Ya Allah matikanlah kami dengan mati syahid, matikanlah kami dalam keadaan beriman dan matikanlah kami dengan kalimah laillahailallah.

Aamiin Yarobbal Alamiin.
Post a Comment
 
full design : jiakreatifelt